maanantai 27. maaliskuuta 2017

Meillä on vielä pentuja vapaanaTirikan C-pennut
emä: Jalecat´s Lovely Luna, OSH ns var
Isä: Curnauskiss Rebell Yell, OLH b

Pennut ovat syntyneet 4.12.2016 

Tirikan Cubone Max, OLH ns, poika VARATTU
Tirikan Claydol Rox, BAL a var, tyttö VARATTU
Tirikan Cherrim Pix, SIA c var, tyttö
Tirikan Clambert Jix, OSH bs var, poika
Tirikan Crobat Jax, OSH bs var, poika

Pennut ovat kahdesti rokotettuja, mikrosirutettuja ja rekisteröityjä Fifeen. 
Pentueessa on useita rotuja, mutta pentue on täysin aito ja oikea. Itämaiset pitkä- , lyhytkarvat, siamilaiset sekä balineesit ovat värimuunnoksista ja karvan pituudesta saatuja sisarrotuja. Näin itämaisen pitkäkarvan kasvattajana tälläinen sekapentue on täysin normaali ja kukin pennuista on oman rotunimensä veroinen. Roxi onkin kissalamme ensimmäinen balineesi. (Savu värityksen takia tytöt eivät käy jalostukseen/näyttelyihin).

Pennut on tarkistettu kolmesti eläinlääkärillä, häntä mutkia ei ole löytyny, napatyriä ei ja pojilla kivekset ovat tallessa. Sydäntä on aina vähän vaikea kuunnella kovan purinan takia. Clambertin ja Pixin silmät karsastavat, Clambertin eritoten. Tämä ei kuitenkaan haittaa millään tapaan heitä, leikit sujuvat ym. ja ongelma onkin enemmänkin kosmeettinen haitta. 

Kysymyksia voi laittaa tulemaan tirikan@gmail.com
ja meidät löydät myös Facebookista Cattery Tirikan nimellä. 
Pennun hinta on 800e ja jokainen myydään lemmikkitasoisena. Jos haluat kaksi pentua samasta pentueesta tulen hieman hinnassa huomioimaan tämän. 

Meillä on myös kaksi aikuista kastraattia etsimässä kotia. Heistä tämän jutun lopussa.

Rox, Jax, Clambert ja Max
Pix, Jax, Clambert ja Rox


Max, Clambert ja Jax

Clambert

Jax

Max, Jax ja Rox


Max, Jax ja Rox

Tirikan Crobat Jax, OSH bs var, itämainen lyhytkarva
Jax
Jax
Jax
Tirikan Cherrim Pix, SIA c siamilainen

Pix
Tirikan Clambert Jix, OSH bs var
Clambert
Clambert
Tirikan Cubone Max, OLH ns itämainen pitkäkarva VARATTU
Max
Max
Tirikan Claydol Rox, BAL a, balineesi VARATTU

Rox
Rox, Pix ja Utu mamma
Rox ja Pix

Balineesi asennetta

Pennut tapasivat koiran

Aikuisista kissoistamme kotia etsivät 18.4.2016 syntynyt Tirikan BlääBlääBlää suklaan värinen itämainen pitkäkarva. Hänestä löytyykin kuvia aikaisemmista postauksistani.  Eli BlääBlää täyttää vasta vuoden. Leikattu, hyvin syönyt nuori älyttömän sosiaalinen ja huomion kipeä riiviö. BlääBlää on hieman oman arvonsa tunteva ja uusien asioiden sulattaminen vie hetken aikaan. BlääBlää voisi lähteä hyvin jonkun pennun kanssa, aikaa otti pentuihinkin tutustuminen mutta nyt ei tee muuta kuin hoivaa, leikkii niiden kanssa. BlääBläätä ei ole käytetty jalostuksessa.

Toinen aikuinen on BlääBlään äiti Alvida, Tirikan Alvida Frey System Failure, 3v. Alvida on väritykseltään suklaasavu ja rodultaan itämainen pitkäkarva. Alvida on seurallinen, kiltti rouva. Hän oli Tirikan kissalan b-pentueen emona. 

Aikuiset tyttömme eivät lähde ihan ilmaiseksi, mutta tapaus kohtaisesti katsottuna (esim. pennun kaverina huomioin asian).
Alvida ja Clambert
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti