torstai 5. tammikuuta 2017

4 viikkoiset C pennut


 Nyt seuraa valtava kuvapäivitys pennuista viimeisen parin viikon ajalta :D Ajantasaisempia kuvia ilmestyy hitusen nopeammin kissalan FB sivulle "cattery Tirikan". 
Joulu tuli, oli ja meni, pian taas koululaisilla lomat ohi ja askel käy kohti opintoja. Sen sijaan pentu pesässä ei olla lomailtu, joka päivä opittu jotain uuttaa ja kasvettu.  Pennut ovat nyt 4,5vk vanhoja. Osa on alkanut jo syömään kiiteään, toisille tarjoillaan maistiaisia kun kiirettä ei vielä ole. Utu imettää ja hoitaa lapsiaan hyvin. Alussa pidettiin huoli että vauvat eivät eksy liian kauaksi, mutta nyt heitä ei enään mikään estä vaan ovat valloittaneet koko sauna/pesuhuone tilan.  Potta harjoituksia on tehty ja luotto mamma ollut hyvänä opettajana, vahinkoja sattu mutta ne sallitaan. 
Olemme jo käyneet uusia hajuja hakemassa olohuoneen puoleltakin jotta mammakin saa vähän huilia. Siinä isompien kissojen maailma järkkyy ja nuorikkomme eritoten BlääBlää on kovin sanavalmis pentuja ja Utua kohtaan. Utu on aina ollut rauhallinen ja ystävällinen, hän ei tuollaisesta välitä ja jättää toisen uhittelut sikseen. Pennut on rohkeita, uteliaita ja hellyyden kipeitä. Joukosta erottuu tällä hetkellä eniten syliä hakevat, eritoten toinen suklaasavu poika on varsinainen sydänten murskaaja luonteeltaan. Hän tulee huutaen luokse ja asettuu oitis syliin leikkimään. Muilla on kiire touhottaa kaikkea muuta, käyvät alussa vain moikkaamassa ja palaavat puuhiinsa. Pian kuitenkin huomaan että kaikki ovat käpertyneinä syliini nukkumaan. <3

Tulipa mieleeni että en ole vielä kertonutkaan että mitä nyt oikeastaan maailmaan tupsahti. Värit ovat olleet alusta saakka selvät mutta karvan pituus on aiheuttanut tuttuun tapaan harmaita hiuksia. Meinasin jo viime vkloppuna että olen ihan varma mutta vielä muutin mieleni  eli tälläisiä lapsia tuli

OLH ns eli Itämainen pitkäkarva mustasavu värityksellä, poika jolle etsimme sijoituskotia
OSH bs var x2 eli Itämainen lyhytkarva suklaa savulla ja EMS koodiin tuleva var kertoo pennun olevan variantti eli pitkäkarva kantaja, poikia ja etsivät lemmikki kotia (näyttelyissäkin saa toki käydä)
SIA c eli Siamilainen lilanaamiolla, tyttö joka on alustavasti varattu
BAL a eli balineesi sininaamiolla, tyttö joka etsii lemmikki kotia (savu riskin takia näyttely mahdollisuudesta en ole varma, savu ei ole hyväksytty väri balineesilla tai siamilaisilla. Molemmat tulevat saamaan rekisterikirjan ja kaiken saman kuten veljet mutta näyttelyt ovat se mahdollinen ei.)

Pentuja voi jo kysellä. Pennut rekisteröidään Suomen kissaliittoon (FIFe). Pennut rokotetaan, madotetaan, mikrosirutetaan ennen luovutusta. Luovutus ajan kohdasta ei vielä tarkkaa tietoa, tulee perustumaan rokotusaikatauluun. Yhteydenotot tirikan@gmail.com

Joulu mukelot toivottavat hyvää uuden vuoden alkua kaikille vierailijoilleOLH ns poika etsii sijoituskotia

OSH bs poika etsii lemmikkikotiaKeskellä balineesi tyttö

OSH bs poika etsii lemmikki kotia

Pentueen pitkäturkit, balineesi tyttö ja itämainen pitkäkarva poika


Mustasavu poika


Balineesi tyttö, etsii lemmikkikotia
 Tuoreimmat kuvat 4,5viikkoisista tepastelijoista. Osalle tuli uni kesken kuvausten kun olivat kovasti tutkineet paikkoja. 

OSH bs poika, balineesi tyttö ja siamilainen tyttö
Mustasavu poika hassujen korvien kera


Simsku tyttö ALUSTAVASTI VARATTU


Suklaa pojat eroavat sillä että toisella on aavistuksen pitempi turkki :) Ja korvien asento toki on erillainen. Kameraan päin olevalla on aikamoiset lepakon korvat.

Kaikki saatiin yhteen kuvaan

OSH bs poika etsi lemmikki kotia
Balineesi tyttö, etsii lemmikki kotia

Mustasavu poika


Suklaa savu poika (tämä on se minun sylivauva, mahtava luonne jo nyt)

Pakko memen teko ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti