torstai 8. joulukuuta 2016

C pennut ovat täällä

He ovat täällä!Sunnuntaina 4.12 (2016) koitti päivä jota olemme odottaneet. Jälleen kerran odotus päättyi 65vuorokauden kohdalla. Tällä kertaa Utu päätti olla aikeistaan kertomatta ja ensimmäinen pentu syntyi tytterini sängylle. Onneksi olimme kaikki valppaana ja yksi lapsista tilanteen huomasi heti. Ruuan laitto jäi kesken ja häly soitto mummolaan lapsivahti avuksi. Synnytys oli rauhallinen (kasvatajasta nyt ei koskaan voi sanoa samaa) ja kesti kaikenkaikkiaan kolme tuntia. Pentuja syntyi "yllätyksenä" kuusi. Painoissa oli aikamoista heittoa 58-90grammaan. Valitettavasti menetimme yhden pennuista ekoina elinpäivinä, hän oli heikoin ja ainoa jota jouduimme ruokinnassa avustamaan. Viisi muuta ovat terhakkaita tissipossuja. Kaikki kerryttävät painoaan tasaisesti. Emo on tyytyväinen ja ylpeä katraastaan, ja ennenkaikkea luottavainen meitä kohtaan.

Ja nyt hirveä kuva saaastemäärä pennuista. Maailmaan pullahti siis kaksi siamilaista tai balineesia (jälleen kerran, utun ekassa pentueessa oli sama tilanne) joiden naamio väritys paljastuu myöhemmin. Kolme itämaista ovat joko lyhytkarva variantteja tai toivon mukaan pitkäkarvoja, värisaldona kaksi suklaasavua ja yksi mustasavu. Sukupuolia jo hieman arvuuttelen, mutta en kerro vielä.

Pennut 1vrk

Pennut 1vrk

Mustasavu itämainen lyhyt- tai pitkäkarva

Siamilainen tai balineesiSuklaasavu itämainen lyhyt - tai pitkäkarva

Ja sitten tämän päivän kuva satoa eli 4vrk ikäisistä. Toiset viihtyivät paremmin kameran edessä ja toiset vähän vähemmän :D

SIa/Bal 1

Sia/Bal 1

Sia/Bal 1

Sia/Bal 2

OLH/OSH bs x2

OLH/OSH bs x2

OLH/OSH ns

OLH/OSH ns


1 kommentti:

  1. Ihan huippua !
    Onnittelut ja seuraan suurella mielenkiinnolla pentujen kehittymistä ja SITÄ karvanpituutta..)).
    Oma valkoinen trioni taitaa olla variantteja jokainen ;-)

    VastaaPoista