keskiviikko 23. marraskuuta 2016

B-pentujen kuulumisia ja vauva uutisia

 Vuosi lähenee jo loppuaan, syksy hujahti hujauksessa ohi. Lopulta kävi niin että kun B-pennut muuttivat pois alkoivat lasten koulu asiat sun muut juoksevat asiat taas työllistämään niin paljon että motivaatio blogin kirjoittamiseen yksinkertaisesti katosi. Kumma kyllä tämän yksinkertaisen pienen tekstin kirjoittaminenkin vie yllättävän paljon aikaa.

Kerrotaan nyt lyhyesti alkuu että Tirikan kissalassa odotetaan jouluvauvoja. Utu alias Jalecats Lovely Luna vietti onnistuneen hääyön Gaton alias Curnauskiss Rebell Yellin kanssa. Kyllä Gato on myös B -pentueeni isi kissa. Pentue on yhdistelmästä variantti pitkäkarva joten odotamme mahdollisesti itämaisia lyhytkarvoja (variantteja) ja pitkäkarvoja. Viimeksi A-pentueessa pitkäkarva uroksen kanssa rouva paukautti kaksi siamilaista ja kolme pitkäkarvaa. Joten jännitystä riittää. Arvioitu laskettu ajankohta on joulukuun ekana viikonloppuna tai vähän yli.B-Pentujen kotoutumiset ovat sujuneet hyvin, ja lopulta kaikki löysivät juuri oikeat ihmiset ja karvakaverit itselleen.

Tirikan BuumBuum Box alias Mokka muutti Elinan ja peräti neljän ison paimenkoiran kaveriksi. Kasvattaja toki oli hieman kusisukassa, tottakai pienen palleronsa takia, mutta aivan turhaan. Mokan kotouttaminen sujui äärimmäisen hyvin ja Elinan viestit, kuvat, videot pitkin syksyä ovat saaneet tämän neidin miltein itkua vääntämään. Elinan on myös saanut Mokan ruokavalion kuntoon ja vatsavaivoista on päästy eroon, mahtavaa kun tämmöisiä koteja löytyy.

Kuva Elina Walta

Kuva Elina WaltaTirikan BoingBoing Bläts alias Niilo muutti ensimmäisenä kotoa pois. Pojalla on paljon lajitovereita joten tylsää ei ole ja isäntä ja emäntä yrittävät perässä pysyä. Vauhtia kuulema riittää niin ettei kuvia tahdo saada. Sama vika täällä päässä siskojen kanssa, joko kokoajan juostaan tai painitaan, ilmankos kuvia on vain nukkuvista kissoista. ;)

Kuva Tero
Kuva TeroTirikan BängBäng alias Markku muutti itämaisen lyhytkarvan ja bengalin seuraksi Pamelan ja Tomin hellään huomaan. Reippaalla nuorella miehellä ei kauan nokka tutissit ja kotoutuminen onnistui nopeasti. Jengi valtaa vaatekaapitkin :D

Kuva Tomi Hassinen ja Pamela Sarasmo

Kuva Tomi Hassinen ja Pamela Sarasmo

Tirikan BlingBling Blong alias Beea jäi niin sanotusti kasvattajan valvovan silmän alle, ja aivan turhaan. Neiti lilliputti teko Amon-enon temput ja on kasvanut hurmaavaksi nuoreksi neidoksi jolle ruoka maistuu vähän turhankin hyvin.  Energiaa piisaa vaikka muille jakaa, oneksi on sisko purkamassa tuota määrää.


Tirikan BlääBlääBlää alias BlääBLÄÄ jäi niin ikään kotiin ja suunnitellusti on tulevaisuudessa suvun jatkajamme (Beea ei ole pois suljettu tästä myöskään). Neiti huomion kipeä on pahempi kuin äitinsä, tätä takiaista ei saa millään pois. Siskokset on varustettu hyvin erillaisilla luonteilla.

Ja lopuksi pari tuoretta kuvaa koko populaatiosta. Tällä hetkellä kotonamme ravaavat Veeti, Utu, Pipa, Alvida, BlääBLÄÄ ja Beea. Ja ensi kuussa taas pieniä tassuja <3
Mummolastakin terkkuja Tirikan Amon Dell Alt Delete:ltä eli Amonilta
Sekä WooWoo WestFieldiltä eli Valtterilta joka muuten täytti 11v marraskuun alussa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti