keskiviikko 17. elokuuta 2016

Vielä koko konkkaronkka yhdessä

  
Vielä muutaman päivän koko konkkaronkka on kasassa. Lauantaina on se hetki kun ensimmäinen sankari matkaa omaan kotiinsa.  


 
Tirikan BängBäng OLH bs, Tirikan BuumBuum Box OLH bs, Tirikan BlääBlääBlää "BlääBlää" OLH b ja Tirikan BlingBling Blong " Beea" OLH c


 Kuvassa vasemmalla Skatzi Kitty Pryde ja on siellä taustalla myös pentujen mamma eli Tirikan Alvida Frey System Failure ja Tirikan BoingBoing Bläts


Edessä BängBäng

Beea, Box ja BlääBlää




BoingBoing Bläts ja BängBäng


Tirikan BoingBoing Bläts OLH b  
VARATTU





Tirikan BuumBuum Box OLH bs 
ETSII KOTIA 
tirikan@mail.com







Tirikan BängBäng OLH bs 
ETSII KOTIA
tirikan@gmail.com 

Harmittaa kun BängBäng onnistuu joka kuvassa tärähtämään. Onneksi ryhmä kuvista sain muutaman kuvan napattua. Hieman alempana loppu kevenyksenä BängBäng tähtenä ;)

Tirikan BlingBling Blong OLH b ja Tirikan BlääBlääBlää OLH c 
Jäävät meille kotiin 




Onnistuinpas tänään kuvaamaan hellyyttävän sarjan "Utun" Jalecats Lovely Luna OSH ns var ja Tirikan BuumBuum Box yhdessä olosta. Mummi on tärkeä.






 Tosiaan loppu kevennyksestä mainitsin. Sen tarjoaa meille BängBäng, ottakaamme opiksemme hänestä, liian ahne ei kannata olla. 

Bäng on meidän todellinen huiska hirmu, jos vain viuhkan näkee se on hänen omaisuuttaansa sen jälkeen. Huiskaa heiluttaessa herra myös käkättää, eli hieman ääntelee. Tänään kuvaus session aikana laitoin huiskan jemmaan nuorimmaiseni pinnasänkyyn. Ei mennyt kauaa kun selän takanani kävi tömähdys ja huomasin herran Bängin olevan neidin sängyssä, ainakin osittain. Hänen suuressa suunnitelmassaan oli pienen pieni virhe nimittäin hyvin maistunut ruoka. Porukan isoin jätkä jäi kiinni takapuolestaan. Huolestuneella kasvattajalla oli hauskaa ja kerrankin oli kamera oikeassa paikassa ja HEI kuvista tuli kerrankin hyvät kun herra oli viimein paikoillaan. Tajuttuaan että se takapuoli ei todellakaan sieltä pinnan välistä tule, suoriutui hän peruutuksesta ongelmitta. 

"Hönö" on nimensä veroinen

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti