lauantai 13. elokuuta 2016

Pentu tilanne


Kesälomat on vietetty, juhlat juhlittu ja on aika palata normi arkee. Vantaalla koulut alkavat ensi viikolla ja pian koti hiljenee kun viisi kuudesta lapsestani suuntaa opinahjoon. Mutta niin se aika vain vierähti pentujenkin kohdalla, on tullut aika pentujen muuttaa omiin koteihinsa. Kävimme eilen hakemassa viimeisen kolmesta rokotuksesta, ja pennut saivat kehuja reippaudestaan ja sosiaalisuudestaan. Olen ylpeä rohkeista kehruukoneistani. 

BlingBling Blong "Beea" ja BuumBuum BoxPennuista vapaana on vielä kaksi urosta. Rotuhan on itämainen pitkäkarva ja pojat ovat väriltään suklaasavuja mutta täysin erilaisia. Tässä näemmekin hienosti savuvärien erot. Box on tullut emoonsa ja mummoonsa, väritys on avonaisempi. BängBängillä taas väritys tulee "oikealla" tavalla eli savu on karvan tyvessä ja näin ollen savu pilkahtaa esille karvaa kääntäessä. Tarkoitus ei ole pistää poikia milläätavalla paremmuus järjestykseen, jokaisella on oma makunsa. Esimerkiksi itse pidän avoimesta todella paljon. Pojat lähtevät lemmikkitasoisena, se ei tarkoita automaattisesti etteikö kummankaan kanssa voisi näyttelyissä käydä kokeilemassa. Ja pojat kehittyvät vielä, tällä hetkellä turkki on vielä maltillinen mutta vuoden päästä näemme minkälaisia pörrökasoja nuorita miehistä tulikaan.

Tirikan BuumBuum Box, OLH bs, itämainen pitkäkarva suklaasavulla VAPAA
3x rokotettu, madotettu, sirutettu ja tietenkin rekisteröity
Boxilla ei huomautuksia eläinlääkäriltä, kova poika syömään ihan mitä vain jonka seurauksesta pentuna ollut ripulia. Ruokavaliolla maha pysyy kunnossa, suosittelen ehdottomasti viljatonta näin aluksi. Ei tarvitse siis mitään erityisruokavaliota. Ruoka kupilla esiintyy hieman dominointia muita kohtaan (normaalia kasvavilla lapsilla), muunlaisia ongelmia en ole havainnut. Tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Mieluiten toisen kissan kaveriksi. 
Hinta 800€


Tirikan BängBäng OLH bs, itämainen pitkäkarva suklaasavulla VAPAA
3x rokotettu, madotettu, sirutettu ja tietenkin rekisteröity
BängBäng, kutsuttu myös Hönöksi on nimensä veroinen tapaus. Tämä mielestäni mukavan persoonallisen näköinen velikulta on porukan hölmöilijä. Tykkää peuhata ja painia hirveästi joten ehdottomasti kissa kaveri täytyy olla. Hyper aktiivinen hän ei ole eli osaa myös rauhoittua. Eläinlääkäriltä ei tullut kuin kehuja. Iso poika, porukan isoin kaveri. 
Hinta 800€Pennuista ensimmäisenä viikon päästä muuttaa Tirikan BoingBoing Bläts. Hän pääsen kissajoukon jatkeeksi ja hellittäväksi. Tämä kehruukoneeksi osoittautunut pojan vesseli tuo varmasti iloa isäntäväelle. Huisku varas ;D BängBäng ja oikealla puolella puolestaan Tirikan BoingBoing Bläts 

Tytöt ovat näillä näkymin jäämässä kotiin, näköjään en vieläkään voi olla varma. Pitäisin toki kaikki jos siihen olisi mahdollisuus ;)
Tirikan BlingBling Blong "Beea" on kasvanut hurjasti. Emo on jättänyt nuoren neidin paapomisen ja jättänyt hänet rauhaan. Kaulassa eivät karvat päässeet kasvamaan kun emo oli raahaamassa aina turvaan pientä muiden leikeistä. Nyt karvat ovat kasvaneet takaisin, neiti on saanut massaa, koko olomuoto oikeastaan on muuttunut kissamaisemmaksi, aiemman kenties hieman ufomaisemman sijaan. Nenuunkin kasvoivat karvat takaisin. Silmät ovat maagisen vihreät.Tirikan BlääBlää onnistui välttämään kameran joten tällä erää hänestä ei löydy kuin yksi onnistunut kuva. Kuviahan siis on otettu satoja mutta 99,99% kaikki tärähtäneitä tai salamavalon vääristämiä. Mutta BlääBläästä myöhemmin.


Tälläisiä kuulumisia tänne. Kotisivu päivityskin on täysin kesken, mutta tulossa. Mukavaa koulu vuoden alkua kaikille ja oppikaa paljon uusia asioita:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti