lauantai 9. heinäkuuta 2016

Tuoreita kuvia pennuista

Pennut kävivät tänään ulkokuvauksissa. Meillä on kotona valoitus huono ja kuvista varsinkin suklaiden kohdalla tulee turhan tummia. Joten ihana lauantainen auringon paiste ja pennut pääsivät yksitellen nuuskuttamaan uusia tuoksuja takapihaltamme. Toisia hieman jännitti ja toiset taas olivat kuin villikissoja heti alusta lähtien. Nyt siis esittelyjen kera paremmat kuvat pennuista.

                        Pennut ovat siis yhdistelmästä
             emo: Tirikan Alvida Frey System Failure OLH bs
              isä :  Curnauskiss Rebell Yell OLH b
                               Syntyneet 18.2.2016

Pentujen sukutaulua pääset helposti katsomaan Kissaliiton Omakissa palvelun kautta

                 http://kissat.kissaliitto.fi/kissat.aspx

Herra nro 1 on Tirikan BuumBuum Box, OLH bs, poika VAPAA
Box, kutsuttu myös Jellonaksi on erittäin leikkisä kaveri, leikki kaveriksi kelpaa kuka vain. En tiedä onko hän kenguru vai kissa sillä hyppy voimaa tältä lapselta löytyy. Boxin kanssa on ollut hieman vatsa ongelmia (ummetus) johtien herran hyvästä ruoka halusta. Hän niin kovin mielellään söisi isompien kissojen ruokia joita pienen maha ei kestä. Ehdottomasti tarvitsee leikkikaverin.

Herra numero 2 on Tirikan BoingBoing Bläts, OLH b poika VAPAA
Tässä toinen räyhä Ralffi, eloisa ystävällinen kaveri. Selviytynyt elämän ensi askelista ilman mitään huolia. Tykkää masun rapsutuksista ja hyvänä pitämisestä (kuten kaikki muutkin). Rohkea nuori mies joka osaa ottaa rennosti, jopa nukkuessa (asentoja löytyy).Otetaan tähän väliin nais kauneutta ja esitellään kaikkien pikkusisko eli Tirikan BlääBlääBlää OLH b, tyttö VAPAA. Neiti pippuri osaa olla välillä hieman omapäinen ja ilmoittaa oitis jos asiat eivät mene niin kuin hän haluaa (kukapa nainen ei). Leikkisä pärjää veljien kanssa painiessa ja on aina porukan mukana ja yksi jätkistä. Pitää rapsutuksista ja tulee syliin hellittäväksi, palkitsee kovalla kehräys äänellä. Hellyyttävä rinsessa.


Numero 4 on Tirikan BängBäng OLH bs poika ETSII SIJOITUSKOTIA
Eli BängBäng komia itämainen pitkäkarva uros, on iloisen leikkisän ja rohkean luonteen. Sijoituskodilta toivon ennen kaikkea kärsivällisyyttä, jaksamista. Kolli on n. vuoden iässä puolin ja toisin valmis tapaamaan naaraan, kollin merkkailu voi alkaa jo paljon aiemmin tätä. Pentu on ihana nyt mutta isompana hormoonien huuruinen nuori mies voi olla vaativa. Vaikka kolli olisi valmis tapaamaan naaraan sellaista ei välttämättä tilauksesta saada. Pyrin huomioimaan myös kodin tarpeet. Teemme noin parin astutuksen sopimuksen. Kun sopimus on täytetty (tavalla tai toisella) kolli siirtyy täysin sijoituskodin omistukseen. Toivoisin ainakin muutamaa näyttely käyntiä joihin voin itse pennun viedä (tämä ei missään nimessä tarkoita että pentu olisi näyttely tasoinen, myyn kaikki lemmikkitasoisena). Sijoituskotia haetaan ensisijaisesti pääkaupunkiseudulta.
Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, unohtamatta pikku mini iitaa eli Tirikan BlingBling Blong OLH c(s). Pikku neiti näpsäkästä kasvaa topakka neiti joka osaa puolensa pitää. Mutta Beaan palaamme vielä tulevaisuudessa, nyt annamme rauhan kasvaa ja vahvistua.Pentu kyselyjä voi laittaa osoitteeseen tirikan@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti