sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Rurokin näyttely ja puolivuotispäivä

Käväisimme Myyrmäen näyttelyssä lauantaina 23.8 ja samana päivänä Tirikanin A pentue täytti puolivuotta. Puolivuotis onnittelut lähtivät Alvidalle, Amonille, Lokille, Adille ja Maunolle <3

Alvida juhli merkkipäivää näyttelyrintamalla, vielä siis pentu luokassa (luokka12). Mukaan lähti myös A pentueen emä, Jalecats Lovely Luna alias Utu. Utu kilpailee tällä hetkellä Champion luokassa (luokka 8), takataskussa yksi serti. Molemmat olivat Robert Lubranolla arvioinnissa. Alvida sai Ex1 ja Utu sai sertinsä, molemmat kävivät vielä tuomarinparas valinnoissa. Mukava näyttely päivä, olen aina pitänyt Myyrmäen näyttelystä jonne on helppo tulla (suora bussi kotiovelta).

Jalecats Lovely Luna "Utu" ja Tirikan Alvida Frey System Failure "Alvida"
 Utun kohdalla olemme nyt sitten serti jumissa, tarvitsemme yhden sertin valmistuaksemme International Championiksi. Tiedossa olisi siis näillä näkymin Tallinnan reissu, mutta vielä ei mitään lukkoon ole lyöty sillä Tirikanin B pentue on myöskin suunnitteilla. 

Tirikan Amon Dell Alt Delete "Amon"


Amon (Tirikan Amon Dell Alt Delete) on muuttanut vanhempieni luokse Helsinkiin. Amon lähti pitämään seuraa Valtterille, "minun" mustalle itämaiselle papalle. Kotoutuminen on sujunut helposti, Valtteri asui puolivuotta meillä vanhempieni putkiremontin takia ja nämä kaksi löysivät yhteisen sävelen jo silloin. Siellä pojat nahistelevat emännän huomiosta ja isännän lellittäväksi. Amon on osoittautunut varsinaiseksi makkara varkaaksi. 

Alvida (OLH bs) ja Amon (OLH ns)


Utu ja Alvida

Pipa (OLH) ja Veeti (CRX) , Utu (OSH) ja Alvida (OLH)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti