lauantai 12. huhtikuuta 2014

Meillä on PENTUJA! Meillä on PENTUJA! Meillä on PENTUJA! Meillä on PENTUJA!

Pennut ovat nyt 7 viikkoisia, touhukkaita rasavilleja. Rupurupumöröt opettelevat syömään kiinteää ruokaa, käyttämään hiekkakippoa. Kukahan opettaisi rauhoittumaan ettei aina tarvitsis nukahtaa pysty asentoon. ;D Pennut ovat saaneet myös paljon vieraita ja osoittautuneet rohkeiksi sydänten murskaajiksi. Toki vielä on paljon opittavaa ympäröivästä maailmasta kuten itsekkin sain tänään kokea. Emännän musiikki maku vaatii vielä mukeloilta aivopesua, örinä musiikki kun aluksi vähän pelotti.

Vieraiden joukossa ovat käyneet "Utu" mamman kasvattaja Leena ja "Rasmus" isukin kasvattaja Eve. Molempien käyntiä onkin odotettu kuin kuuta nousevaa ja viimein sain varmistuksen epäilyihini. Yhden pitkäkarvan sijaan täällä vilistää kolme itämaista pitkäkarvaa!! Ja joukossa on toivomani mustasavu pitkäkarva <3 <3 Heti ensimmäisellä yrityksellä sain sen mitä toivoinkin. Poika on vielä osoittaunut ihan komeaksi sälliksi joten innolla odotan tulevaa. Joten tämä sälli jää pentueesta jatkoon ja kenties ensi vuonna Utulle on luvassa lapsenlapsia.
Utu itsekkin on osoittautunut luonnonlahjakkaaksi mammaksi joten mahdollisesti hän vielä yhden pentueen Tirikan kissalaan panostaa. <3

Pentueesta siis löytyy kolme itämaista pitkäkarvaa ja kaksi siamilaista.
Pentu kyselyjä voi laittaa tulemaan tirikan@gmail.com

SIA a sininaamioinen siamilainen TYTTÖ   / VAPAA
                                         

    
SIA c lilanaamio siamilainen POIKA / VAPAA                                     
OLH a sininen itämainen pitkäkarva POIKA / VAPAA
OLH bs suklaasavu itämainen pitkäkarva TYTTÖ / VAPAA
OLH ns mustasavu itämainen pitkäkarva POIKA / JÄÄ KASVATUKSEEN "Möykky"


Ja kasa kuvia :D

OLH c ja OLH b

OLH ns

OLH bs ja OLH a
Mummon huomassa on hyvä olla


SIA a ja SIA c

All photos Sari Tiitu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti