sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rurok 24-25.8.2013

Rurokin näyttely Myyrmäessä 24-25.8.2013

Meiltä mukaan osallistui Piiperö (Skazki Kitty Pryde OLH f 25).

Lauantaina en itse päässyt mukaan, mutta pelastavina enkeleinä Pipan mukaan nappasivat Leena ja Jari. Mamman poissa olo vaikuttikin yllättävän paljon, ja näyttely päivä olikin sujunut hieman jäykästi.  Neiti on ujo peruna, erikoinen tilanne oli neidille haastava. Hanna-Sofie Sneum antoi EX1 tuloksen, kehuja ropisi. Arvostelu setelissä paljon sydämmiä ja lopullisena kommenttina "She is such a darling <3". Tuomarin paras valinnoissa ei menestystä.

Sunnuntaina saavuimme paikalle tukijoukkojen kera, tyttäreni tulivat mukaan.
Tänään tuomarinamme oli Karl Preiss. Esittelin itse tuomarille neidin, mikä on aina mukavaa ja jännittävää. Molemmat treenaamme tuota jännittämis puolta ;D Preiss kertoi ettei ole ennen nähnyt tätä väriä pitkäkarvaisena, kehuja sateli. Tuomarin paras valinnoissa tällä kertaa napsahti nominointi. Aina yhtä jännittävä tilanne, koskaan ei voi ennakolta tietää miten käy. Sehän tästä tekeekin niin hauskan harrastuksen, ainakin omalta kohdaltani :)
Paneelissa vastaan tulikin tuttu kaveri. Noxx Zlatan Ibrahimovic OLH ns 22, meidän Utun veljen poika <3 Pitkäkarva voittoinen päivä oli jo tulossa :D Nelosten paneeli käytiin yhdellä tuomarilla, Karl Preissin kiirehtiessä lennolleen. Valinnat teki Yan Roca-Folch ja tällä kertaa valinta osui Pipalle <3
Pipa oli siis sunnuntaina Best In Show nuori!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti