lauantai 17. elokuuta 2013

URK:n erikoisnäyttely 11.8.2013

URK:n erikoisnäyttely Helsingissä 11.8.2013


Näyttely kuulumisia tällä kertaa Uudenmaan rotukissayhdistyksen järjestämästä erikoisnäyttelystä. Edustettuina olivat nelos kategorian väki sekä kolmos kategoriasta rexit ja sfinksit. Vähän jo esimakua tulevasta uudistetusta nelosten ryhmästä. Vuonna 2016 astuu voimaan uudet kategoriat, ja neloset saavat mukaansa rexit, abessiinialaiset ja somalit (saattaa olla että unohdin jonkun).

Tässä näyttelyssä kuitenkin mentiin tuttuun tyyliin, kahdella kategorialla, eli rexit/sfinksit eivät ottaneet paneelissa mittaa nelosista. Näyttelyssä kuitenkin valittiin myös Best of the Best eli BOB jossa olivat mukana kaikki päivän BIS kissat.

Näyttely oli myöskin tupla näyttely eli päivästä ei todellakaan tylsä tullut. Kissat kävivät kahdella eri tuomarilla, ja järjestettiin kaksi paneelia, eli BIS-kissoja riitti.
Todella tapahtuma rikas päivä, jonka lisäksi Siam-Oriental yhdistys järjesti vielä omat erikoisnäyttely luokkansa (komeimmat pallit, söpöin pentu, Lady, ym.)

Minulla oli mukana "Utu" CH Jalecat´s Lovely Luna (OSH ns var) ja "Piipa" Skazki Kitty Pryde (OLH f 25).

Utu, tuo mustasavu naaraani kävi ensin Veikko Saarelalla (B näyttely), ja sai ihan kivan arvostelun. Ensimmäinen CACIB takataskuun. Saimme kutsun tp valintoihin josta myöhästyimmekin komeasti. Tosin tällä kertaa aika moni taisi pudota kärryiltä kun samaa aikaa piti seurata useampaa tuomaria.

Piipa, minulla sijoituksessa oleva typykkä kävi Lone Lundin pöydällä Jarin kanssa. Lund ei paljoa Pipaa katsellut, neiti sai olla hänen kainalossaan. Söpöä, mutta arvostelun kannalta hieman erikoista. Kutsu tp valintoihin tuli, mutta enemmänkin kävin siellä kuuntelemassa valitusta esittely asennostani :D Tosin tämän sai kuulla muutama muukin. EX 1 tulos.

A näyttelyssä minulla olikin molemmilla tuomarina Jaana Jyrkinen.
Utu kävi ensimmäisenä pöydällä käkättämässä itselleen EX1 tuloksen, mutta serti jäi saamatta. Yllätyksenä tuo ei tullut, tiedän itsekkin Utun puutteet. Tavoite silti on valmistuttaa neiti IC:ksi.
Pipa kävi, oli ja meni. Tp kutsu kävi, loppu tulos oli EX1.

Tässä näyttelyssä oli kovat lisäpisteet tarjolla :D Pennuille 0,15 ja nuorille 0,13. Hieman jäi nuo huippu lisäpisteet harmittamaan, mutta näin tällä kertaa. Upeita voittajia saatiin, muutama tupla voittajakin, kuten esimerkiksi Pipan isä Topeng News Flash of Noxx. <3

Erikoisluokka näyttelyynkin osallistuimme. Pipa kävi kokeilemassa söpöin pentu ja lempein ilme luokkaa :D Osallistujia oli paljon! ++ Voittajat valitsi Siam-Orientin entinen puheenjohtaja Jarmo Latvala. Valinnat eivät varmasti olleet helppoja pentu(nuori) luokassa, kateeksi ei käynyt. Söpöjä erikokoisia palleroita, jos oikein muistan niin pienin osallistuja taisi tämän palkinnon pokata :D Kuinka sellaista palleroa voisikaan voittaa <3
Lempein ilme luokka ratkesi nopeasti XD Se meni kyllä niin ilmeikkäälle kaverille että :D

Utu osallistui Ladyjen Lady luokkaan, pitihän sitä nyt joka maholliseen luokkaan osallistua. Palleja/rusinoita ei valitettavasti tullut mukaan XD Osallistujia oli tässäkin Lady luokassa paljon!! SUUREKSI yllätykseksi Latvala bongasi Utun nopeasti ja eksoottinen ulkonäkö puri. Serti meni A-näyttelyssä mutta se korvattiin kyllä tällä hauskalla voitolla täydellisesti. Palkintokin oli mitä ihanin, kasa päin leluja ja ruokakulhokin, ruusuketta unohtamatta ;) Kiitoksia vielä näin bloginkin kautta! <3

CH Jalecat´s Lovely Luna OSH ns var
Kuva Petri JaakkolaSkazki Kitty Pryde OLH f 25
Kuva Petri Jaakkola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti