keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Näyttely kuulumisia Tirikanin koplalta :)

ja niitähän riittää...Kesäkuussa järjestettiin Hyvinkäällä Drive Inn näyttely. Olimmekin ensikertalaisia tässä näyttely muodossa, ja täytyy sanoa että minä pidin. Toki aina on paranneltavaa ja sitä löytyi nytkin kun esim.häkkipaikat loppuivat, mutta onneksi minulla on oma sturdi, joten meitä tuo ei haitannut. Lauantaina neloset aloitettiin puolen päivän jälkeen ja sunnuntaina heti aamusta. Mukanani oli molempina päivinä Pipa, ekaa kertaa nuorissa. Lauantaina meidät tuomaroi Pia Nyman ja sunnuntaina Natalia Sidorova. Pipa sai molemmilta paljon kehuja. Molemmat tuomarit nominoivat Pipan, mutta paneelissa voiton vei molempina päivinä upea Nick-Nack Sia Alicia (OSH a 24).

Tuomari Pia Nyman

Minä ja Pipa

Pipa Paneelissa


Heinäkuussa kävimme Kempeleen näyttelyssä Pipan kanssa. Alun perin toiveissa oli että olisimme mahtuneet mukaan molemmiksi päiviksi. Mutta olen niin aikaan saava noiden näyttely ilmoittautumislappujen  kanssa että karsiuduimme lauantain osalta pois. Matkaan lähdettiin silti tottakai!
Näyttely oli mukavan pieni, n.300 kissaa. Tuntui todellakin vaihtelulta useamman suuren näyttelyn jälkeen. Pipalla oli tuomarina Wendel Stoop, aivan uusi tuomari minulle, joten päivästä tuli oikein mukava.
Paikalla oli kauniita nelos kategorian kissoja, tuttuja ja uusia tuttavuuksia.
Pipa sai kehuja tuomarilta, EX 1 arvostelun. TP valinnoissa vastassamme oli yksi nuori. Pipasta tuli tuomarin paras. Paneelissa voitto tuli molemmilla tuomari äänillä :D
Matkassa olivat myös mökkiläisen roolissa Utu ja Veeti <3"Utu" Jalecats Lovely Luna

"Pipa" Skazki Kitty Pryde ja "Veeti" Sacas Dallon of Daylight

Katit takapenkillä tupla sturdissa


Pipa ja Jari Varinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti